Zonnepanelen
op uw bedrijfspand?

Bedrijven én zonnepanelen spelen samen een belangrijke rol bij het behalen van de klimaatdoelen van 2030. Investeren in zonnepanelen voor u als bedrijf is dus niet alleen een zeer gewaardeerde stap vanuit de overheid, zij zullen u met verschillende regelingen en subsidies tegemoet komen om dit plan te realiseren. Op deze pagina leest u hier meer over.

Ziet u door de bomen het bos niet meer, en wilt u liever advies van een energieadviseur of energieregisseur? Ook voor dit advies is een subsidie beschikbaar gesteld (voor MKB).

ceylan_portret
Benieuwd wat zonnepanelen u op kunnen leveren?

Ceylan kijkt graag met u mee wat de mogelijkheden zijn.

Klimaatdoelen

Het klimaat is een terugkerend thema in nieuwsberichten. In december 2020 hebben de regeringsleiders van de EU afgesproken in 2030 te streven naar een CO2-reductie van 49% ten opzichte van 1990, in 2050 moet dit zelfs een reductie van 95% worden. Zonnepanelen spelen hierbij een essentiële rol. Om in 2030 de klimaatdoelen behalen wil Nederland 70% van alle elektriciteit opwekken met zonnepanelen op daken en in zonneparken ofwel windturbines op zee of op land.

In 2018 kwam 7,2% van alle energie uit deze duurzame bronnen, terwijl er een toenemende vraag is naar elektriciteit. Er valt dus nog veel winst te behalen.

 

Werk waar we trots op zijn